zaterdag 7 juli 2012
Vechtdal FM viert haar 20-jarig bestaan met open huis en rommelmarkt en een optreden John Hill band en grote verloting, dat vieren we zaterdag 7 juli. Het terrein tegenover de studio aan het Westeinde 2 in Nieuwleusen wordt vanaf 8:00 uur omgetoverd tot evenemententerrein. Om 10:00 uur begint de rommelmarkt, waarbij clown Puk aanwezig is om de kinderen te schminken. Ook is er een springkussen.
Tussen 14:00 uur en 16:00 uur zal de John Hill band twee maal optreden. De John Hill band is de winnaar van de bandcompetitie de Wraak van Vechtdal die de afgelopen maanden door het Vechtdal toerde. Om 16:00 uur is er een grote verloting, waarbij alle deelnemers kans maken op een reis, een dagje uit, een maand brood en diverse andere grote prijzen.
De open dag en de activiteiten zijn live te volgen op Vechtdal FM. Vanaf een grote trailer worden de programma’s uitgezonden en hebben de bezoekers de mogelijkheid om eens achter de schermen te kijken. Kijk voor meer informatie over de open dag op vechtdalfm.nl. En mocht je mee willen doen met de rommelmarkt, dan kunt u zich om 9:30 uur melden bij de studio van Vechtdal FM.
Vechtdal FM is in de ether te ontvangen in Nieuwleusen op 105.9 FM – Dalfsen 106.3 FM – Ommen 106.0 en op de kabel voor de gemeenten Dalfsen en Ommen op 104.1 FM en Lemelerveld op 106.7 FM.