zaterdag 26 februari 2011

Manny van Oosten overleden


Het was onvermijdelijk maar het komt toch hard aan, Manny van Oosten is gisterochtend overleden. Op zijn Hyves pagina staat het volgende bericht :

"And so we go, and so we travel, into a higher level..." Manny is vanmorgen om 7.15, in het gezelschap van familie en zijn lieve vriendin Eline, rustig ingeslapen. Oh, wat gaan we hem missen. Rust zacht, lieve Manny. We houden van jou (l)
gisteren, 10:10"

Vanaf 2 December 2006 presenteerde Manny met regelmaat een Route 728 uitzending, iets later kwam zijn oude schoolvriend Dirk Visscher regelmatig meepresenteren wat vaak bijzonder leuke annekdotes uit hun jeugd opleverde. Manny's liefde voor rock en metalmuziek kwam in de Route 728 volop naar voren en op zijn eigen wijze praatte hij de muziek aan elkaar. Een aantal oude uitzendingen staat nog online en kunt u nog terug luisteren om herinneringen op te halen aan Manny. http://www.esnips.com/web/route728
Vanaf het begin van Infernorama vertelde hij hier ook regelmatig over in de uitzendingen van Rocktrax en later ook in Route 728. Op 19 Maart aanstaande is de langverwachte première van Infernorama in theater Odeon de Spiegel te Zwolle. Helaas mocht Manny dit zelf niet meer meemaken. We zullen met heel veel plezier terugdenken aan de leuke uitzendingen die we hebben mogen doen voor Route 728 op Vechtdal FM en volgende week zaterdagavond zullen we Manny herdenken in een speciale uitzending.
R.I.P. Manny