zaterdag 27 september 2014

Route728 goes live: In-flight Safety

Het is alweer een tijdje geleden dat Route728 zich volledig stortte op band die we je niet willen onthouden. Uiteraard doen we verslaggeving en interviewen we bands tijdens festivals en op locatie, maar het is en blijft toch wel heel tof om zo af en toe een mooie akoestische set op te nemen van een leuke alternatieve van en............ vandaag is het weer zover :DDe heren van de Canadese van In-flight Safety waren op doortocht van Duitsland naar Engeland tijdens hun tour en deden onze studio aan om 3 mooie akoestische versies van hun nieuwe album ten gehore te brengen. Dit was dan ook het enige optreden van In-flight Safety in Nederland tijdens deze tour, een primeur voor Route 728!
Jeroen, de algemeen programmaleider bij Vechtdal FM, spotte ze als eens tijdens een optreden in Berlijn en het contact is altijd gebleven.

Het gehele uur staat in het teken van In-flight Safety, we vragen naar het ontstaan van de band, hun favoriete nummers en we willen uiteraard weten hoe ze aan de bijzondere teksten en titels komen.


In-flight safety was in 2006 genomineerd voor de Juno award met hun video the coast is clear, en ziet na het uitbrengen van hun nieuwe album Conversationalist in Europa ook het aantal fans op facebook na ieder optreden stijgen.Luisteren dus vanavond tussen 19:00 en 20:00 uur naar R728 op Vechtdalfm.


----

Meer weten van deze band?

Check ze hier:

http://www.twitter.com/InFlight_Safety
http://soundcloud.com/inflightsafety

----

Luister de uitzending terug: