woensdag 15 februari 2012

Band van de weken 7 (8) & 9

Trailer Trash Tremblers
(omdat in week 8 een special is voor onze Manny v. Oosten zullen de Trailer Trash Tremblers ook band van de week 9 zijn)

Het avontuur van de Trailer Trash Tremblers speelt zich af in de velden van Texas, met vette blues en country basics in een rauw en obscuur jasje. Ze maken een mix van Country, CowPunk, Hillbilly en Southern rock. Geinige countrybaksels en scheurende stampers, hoempatrash en zwerfstenen muziek, “Countryfueled Rock ’n Roll” of “Rawk ’n Roll” zoals ze het zelf noemen. Met deze eigen sound creëert de band een geheel eigen sfeer.

De mannen zijn getekend in hun gezichten door de sporen van hun laarzen, die door de jaren heen, al aardig wat voeten in de muzikale aarde hebben gehad. Men is vooral beïnvloed door: Jack Daniels, Smirnoff en Grolsch.
Trailer Trash Tremblers maken Southern Rock dan ook zoals God het bedoeld heeft! Dit voornamelijk omdat de jongens het menen. Het is echt, het komt uit hun hart. Geen glad getrokken nummers, geen over geproduceerde meuk. Maar gewoon, 100% southern rock. Juist daardoor behoort de Trailer Trash Tremblers bij de top van de southern rockbands uit Europa. Ze zijn zelfs de eerste en enige band uit Europa die vermeld staat op www.puresouthernrock.com 
De muzikanten zijn getekend in hun gezichten door de sporen van hun laarzen, die door de jaren heen, al aardig wat voeten in de muzikale aarde hebben gehad. In de afgelopen zomer hebben ze de stap naar de USA gemaakt en daar werden ze hartelijk ontvangen. Goed bezochte shows en de uitgebrachte single “To the rodeo” krijgt veel USA airplay. Volgens de Amerikaanse pers brengen de Trailer Trash Tremblers de southern rock beter dan de meeste USA bands.
Een avondje Trailer Trash Tremblers staat voor een avond goeie Southern Rock , feest op het podium en gewoon lekkere Rock N Roll. On a stage near you soon!
De pers schreef:
Na de eerste noten is veel duidelijk: ze spelen de pannen van het dak met een ongelofelijke gedrevenheid en enthousiasme.

Data waarop de trailer trash tremblers optreden in 2012: