woensdag 2 juli 2014

www.route728.com meer dan 10.000 keer bekeken!

We hebben met het team een nieuwe mijlpaal bereikt!
Zijn we ooit begonnen met een Route728 website waar je amper wat aan informatie kon vinden, worden onze berichten nu over heel de wereld gevolgd en zijn we de magische 10.000 unieke bezoekers gepasseerd.Na het invoeren van onze nieuwe ' uitzending gemist' op mixcloud gingen de bezoekersaantallen omhoog, dit is waar jullie naar opzoek waren en wij hebben zoveel mogelijk ons best gedaan om daar aan te voldoen.

Daarnaast zien we dat de in memoriam voor Manny die wij houden ter nagedachtenis van ons radiomaatje ook zeer gewaardeerd wordt, als ook de berichten over bands, de interviews en het item de band van de maand welke we een jaar ingevoerd hebben (wellicht toch leuk om weer te introduceren?)

Ook zien we steeds meer bezoeker uit andere landen dan Nederland, voornamelijk The USA, Zweden en Duitsland na het uitzenden van onze Jack White en onze Rolling Stones Special.

Reden voor een feestje uiteraard...

We geven cd pakketen bij iedere 50ste liker mijlpaal op onze facebook LIKE de facebook pagina en maak kans op een mooi pakket.
Het eerste pakket is gewonnen door Route728 liker van het eerste uur Johan Bokma, en een bijzonder pakket was het :)


Zin om een keer live bij ons in de studio te komen? No Problemo, Meld je aan en we nemen z.s.m. contact met je op! Altijd gezellig ;)

We hopen dat we onze kijkers en luisteraars nog veel leuke alternatieve muziek kunnen brengen de aankomende jaren en dat jullie ons en onze website net zo interessant blijven vinden als nu.
Heb je leuke tips voor de site, of informatie die je graag ook zou willen zien/horen? Laat het ons weten en we gaan er heel graag mee aan de slag!