zondag 6 november 2016

Route728goeslive! start opnames voor tv en radio op zondag in de Deel, Nieuwleusen


5 november  2016, te Nieuwleusen – Vanaf zondag 13 november zal Route728, het alternatieve radioprogramma van VechtdalFM, in samenwerking met de Deel en Vechtdalleeft TV lokale bands en entertainers een platform geven met de show Route728goeslive!

In semi akoestische setting kunnen muziekanten voor de open haard in partycentrum de Deel hun kwaliteiten te gehore brengen op radio en tv. Uiteraard is er ruimte voor publiek en er is vrij entree.

in 2009 en 2010 bleek Route728goeslive! een mooie aanvulling voor de bestaande entertainment scene, muzikanten zoals Guido Huige, Inge van Calkar en John Hill speelden in een intieme akoestische setting en ontvingen daarna uiteraard de opnames, die op een later tijdstip uitgezonden zijn op VechtdalFM. Tevens was het voor het publiek een bijzondere happening om onderdeel te kunnen zijn van diezelfde opnames. Nu krijgt Route728goeslive! een upgrade met naast de radioshow op VechtdalFM, een live broadcast op Facebook, en een uitzending op Vechtdalleeft TV.

" via dit initiatief willen we iedereen, van beginnend muzikant, entertainer tot aan rasartiest uit de regio de kans geven om op een laagdrempelige wijze zijn of haar kunsten te laten zien. Het maakt niet uit of je dichter bent, singer songwriter of volledige band, er is altijd een plekje in de show", aldus Dewy Mulder die samen met Arnold Compagner en Wilco Koster de sessies nieuw leven in heeft geblazen.

De eerste opname vinden plaats op zondag 13 november tussen 16.00u tot 17.00u, in de Deel te Nieuwleusen en worden gemaakt met de band Dirty Dog; Door een strakke ritmesectie, piekfijn gitaarspel en geweldige stem kan Dirty Dog worden gezien als een geoliede machine die met elk nummer het publiek weet op te zwepen.


De opnames van de Route728goeslive! vinden plaats op zondag 13 november, 11 december, 8 januari en 12 februari van 16.00uur tot 17.00uur.

Voor meer informatie, reserveringen of aanmelding kun je terecht op www.route728.com of mail naar: dewy@route728.com