maandag 5 december 2016

11 december opnames 2de aflevering Route728goeslive!

5 december 2016, te Nieuwleusen – Op zondag 11 december zal Route728, het alternatieve radioprogramma van VechtdalFM, in samenwerking met de Deel en Vechtdalleeft TV lokale bands en entertainers een platform bieden met de show Route728goeslive! Deze avond brengen de blues en bluesrock bands Swamp Blues Revelation en CoolHand Luke hun kwaliteiten semi-akoestisch ten gehore.

Het derde seizoen van Route728goeslive! is op volle toeren, waar In semi akoestische setting muziekanten voor de open haard in partycentrum de Deel hun kwaliteiten te gehore brengen op radio en tv. Uiteraard is er ruimte voor publiek en er is vrij entree.

in 2009 en 2010 bleek Route728goeslive! een mooie aanvulling voor de bestaande entertainment scene, muzikanten zoals Guido Huige, Inge van Calkar en John Hill speelden in een intieme akoestische setting en ontvingen daarna uiteraard de opnames, die op een later tijdstip uitgezonden zijn op VechtdalFM. Tevens was het voor het publiek een bijzondere happening om onderdeel te kunnen zijn van diezelfde opnames. Nu krijgt Route728goeslive! een upgrade met naast de radioshow op VechtdalFM, een live broadcast op Facebook, en een uitzending op Vechtdalleeft TV.

" via dit initiatief willen we iedereen, van beginnend muzikant, entertainer tot aan rasartiest uit de regio de kans geven om op een laagdrempelige wijze zijn of haar kunsten te laten zien. Het maakt niet uit of je dichter bent, singer songwriter of volledige band, er is altijd een plekje in de show", aldus Dewy Mulder die samen met Arnold Compagner en Wilco Koster de sessies nieuw leven in heeft geblazen.

De opnames van de eerste aflevering (met Dirty Dog) hebben ondertussen plaats gevonden op zondag 13 november en is vanaf heden terug te zien en te beluisteren via de sites van de samenwerkende partners.

De opnames van de Route728goeslive! vinden plaats op zondag 13 november, 11 december, 8 januari en 12 februari van 15.15uur tot 17.30uur.

Voor meer informatie, reserveringen of aanmelding kun je terecht op www.route728.com of mail naar: dewy@route728.com 


Seizoen 3

Uitzending 1 | Dirty Dog

(opname: 13 november | uitzending: 3 december)